En dejlig have gør sommeren længere

Haven er det sted, hvor vi slapper af, når vi har fri. Danmark er ikke just begunstiget af et subtropisk klima, hvor vi kan opholde os ude hele året rundt, så det gælder om at give os selv så gunstige vilkår for udeliv som muligt, når sommeren endelig rammer Danmark. En dejlig og veltilrettelagt have kan gøre, at familien kan udnytte det gode vejr optimalt. Mange får også anlagt udestuer og halvtag, så haven kan også kan bruges, når vejret ikke er helt sommerligt. På den måde kan man også sidde ude længere tid og nyde de lange danske sommeraftener, selv når duggen begynder at falde. Kontakt Ejvind Larsen & Søn for et godt tilbud på et haveanlæg, som hele familien kan nyde.

Brede kompetencer
Ejvind Larsen & Søn har mange kompetenceområder. Vi er autoriserede kloakmestre, murere og entreprenører. I de senere år er vi begyndt at udføre opgaver som anlægsgartnere. Vi er af den opfattelse, at du som kunde har mange fordele ved at bruge en anlægsgartner med brede kompetencer. Vi gør nemlig det, at vi grundigt undersøger undergrunden og kloaksystemet, inden vi påbegynder anlæg. På den måde slipper du for negative overraskelser. Hvad er mere ærgerligt end at opdage kloaksystemet under din grund er utæt og trænger til en grundig renovering, når du lige har anlagt en ny have? Hvis det sker, kan du være tvunget til, at det hele bliver gravet op igen med store unødvendige udgifter til følge. Hos os er det helt naturligt at kigge efter potentielle problemer med kloaksystemet. Vi ved præcis, hvad vi skal være opmærksom på. Læs mere om, hvad du skal være opmærksom på. Husk på, at det er dit ansvar, at afløb fra din bolig fungerer og at du ikke er skyld i læk. Af hygiejnemæssige og økonomiske grunde er der rigtig gode grunde til at tage sig af renovering af kloaksystemet i god tid.

Maskinleje
Vi foretager anlæg af indkørsler, terrasser, havegange og meget mere. Vi har alle de maskiner, der er behov for til alle haveanlæg, hvilket er en anden fordel ved at bruge os. Idet vi også foretager større anlægsarbejde, vil du som forbruger kunne spare penge ved, at vi altid benytter de maskiner, der bedst passer til formålet. Hvis du selv ønsker at udføre en del af arbejdet, kan vi også udleje maskiner til dig. Læs mere om leje af maskiner her.

Vi udfører anlægsopgaver i Helsingør og omegn. For større opgaver udfører vi opgaver i hele Nordsjælland. Læs mere om vore kompetencer indenfor entreprenørarbejde.