Kloakmester

Som husejer er det dit ansvar, at alle afløbsinstallationer ved kloaken på din grund fungerer optimalt. Her står vi som autoriseret kloakfirma klar med vores ekspertise.

Vi tilbyder en skræddersyet serviceaftale, der passer til dit behov. En fast serviceaftale er den sikreste måde at undgå dyre skader på afløb, kloak, kloakledninger, brønde og renseanlæg.

Opdager du en skade på kloaknettet, er vi altid parat til at tage hånd om problemet, så du undgår, at skaderne fører til f.eks. rotteproblemer, fugt- og lugtgener og oversvømmelser. For det utrænede øje kan det være svært at se fejl på rør og afløb. Prøv at læse den guide, vi har lagt op her. Den giver dig et rigtigt godt indblik i, hvad det er, du skal se efter.

Undgå problemer med kloak og afløb
I det daglige kan du selv gøre meget for at forebygge problemer med afløb og kloakker: Hold dæksler og riste fri for jord, sten, blade og andet, der kan stoppe afløbssystemet. Rens tagrender for blade og rengør jævnligt gulvafløbene grundigt. Et afløb kan klare meget, men et sammentræf af uheldige omstændigheder kan betyde, at afløbet stoppes. Uheldige omstændigheder kan være løvfald kombineret med voldsomme regnskyl. Det er langt bedre (og billigere) at forebygge end at helbrede.

Vi er din kloakmester i Helsingør. Kontakt os via kontaktformularen eller på 4921 0238.
Har du spørgsmål, eller ønsker du et tilbud om fast service, så ring til os.

Alt arbejde udføres af aut. kloakmester.

k5