Punktreparation af rør

Utætte rør

På flere af de andre undersider på vores hjemmeside har vi beskrevet, at det kan være meget dyrt, hvis der sker en læk og du er tvunget til at bekoste en større udgravning og renovering af din boligs afløb. På denne underside vil vi beskrive, at det ikke behøver at være så dyrt, hvis bare problemerne tages i opløbet, men det er vigtigt, at problemerne bliver løst. En utæthed i kloakken kan fx betyde, at rotter får en udgang og kan bygge rede i det omkringliggende terræn. Det kunne være i din have!

Undgå store dyre udgravninger
Er der mulighed for det, kan der lægges en strømpe af glasfibermateriale som hærdes med en 2-komponent lim. Denne reparation er naturligvis en langt billigere metode end en større udskiftning af rør.

Lang levetid
Disse reparationer har ligeså lang levetid som eksisterende kloakrør. Metoden kræver blot, at der er adgang fra to sider af skaden samt at der ikke er for store forskydninger i rørene. Som autoriseret kloakmester kan vi give dig kvalificeret rådgivning om, hvad der bedst kan betale sig for dig. Det er altid bedre at forebygge end at helbrede, når skaderne er blevet alvorlige.

Vores aut. Kloakmester udfører reparationer i Helsingør og omegn. Kontakt os for mere information.

k3