Få lokaliseret årsagen til en forstoppelse

Med vores kloak-tv kan vi hurtigt og nemt lokalisere en skade på kloakken eller fastslå årsagen til en forstoppelse. Når der er brud på kloakken er det vigtigt, at der hurtigt gøres noget ved problemet. Opstilling og klargøring af kloak-tv tager cirka fem minutter, og er der behov for det, kan vi både tage billeder og optage video, som kan brændes på en cd eller lægges direkte på din computer.

Hurtigt overblik
Med en TV-inspektion får man et klart overblik over kloakkens tilstand og kan dermed nemmere forebygge og budgettere med kommende udgifter. En TV-inspektion kan effektivt lokalisere rødder, defekte samlinger, rottehuller, rørbrud og andre skader på kloakken.

Sparer dig for penge
TV-inspektion er en nem, hygiejnisk metoder til at undersøge kloakken. Samtidig kan det spare dig for penge og en masse besvær. Der er jo ikke nogen grund til at grave hele haven op, hvis man kan lokalisere problemet til et præcist område.

Løs problemerne på forkant
Som oftest bliver problemet med kloakken desværre først løst, når skaden er sket. Det er jo som regel den dyreste måde at gøre tingene på. Ejv. Larsen & Søn tilbyder derfor også et længerevarende samarbejde, hvor vi løbende holder øje med dit afløb. På den måde kan vi opdage problemerne i tide, inden du pludselig står med en kæmpe forurening eller en stor rotteforekomst.

Læs mere om:

Kontakt Ejv. Larsen og Søn – Aut. Kloakmester for at høre nærmere. Vi er din kloakmester i Helsingør

k2